Bank Norwegian kreditkort – kortet för utlandsresan

Bank Norwegian kreditkort – kortet för utlandsresan

Bank Norwegians kreditkort är ett av marknadens mest förmånligaste kreditkort som ger innehavaren massor av förmåner, framför allt om man reser mycket med flygbolaget Norwegian. När man betalar resan med sitt kreditkort så får man hela 20 procent av priset i bonuspoäng, vilket sedan kan användas för att betala nya flygresor eller så kan man ta ut dessa i kontanter. Utöver att man samlar på sig poäng varje gång som man gör inköp med sitt Bank Norwegian kreditkort så ingår även reseförsäkring och avbeställningsskydd när man betalar resan med sitt kreditkort.

Som tidigare nämnts så är Bank Norwegian kreditkort tack vare att man dels inte betalar några årsavgifter för kortet, vilket innebär att det inte kostar något när man inte använder sig av kortet, vilket i sin tur gör att kreditkortet från Bank Norwegian är en billig buffert. Man behöver inte heller betala några avgifter när man tar ut kontanter, varken i Sverige eller utomlands, dock så behöver man betala ett valutapåslag som ligger på 1,75 procent av det belopp som man tar ut eller handlar för utomlands.

Med Bank Norwegian kreditkort så får man 45 dagars räntefri kredit vilket innebär att alla inköp och alla uttag som man gör är helt kostnadsfria, så länge man betalar fakturan i sin helhet. Om man gör ett större inköp eller ska återbetala större kostnader för utlandsresan så kan man istället välja att avbetala fakturan, vilket innebär att man betalar minst 3 procent av det utestående beloppet, dock minst 200 kronor, mot en årlig ränta som ligger på 16,99 procent.

Att ansöka om ett Bank Norwegian kreditkort

Det går både snabb och enkelt att ansöka om ett Bank Norwegian kreditkort. Man kan ansöka om en kredit på upp till 100 000 kronor. Man får direkt besked om man får sin kredit beviljad eller inte, vilket dels beror på om man uppfyller de villkor som finns men även att man har en inkomst som står i relation till den kredit som man ansöker om. Efter att man har fått sin kredit beviljad så får man sedan Bank Norwegians kreditkort hemskickat inom 4 veckor.

Bank Norwegian kreditkort är ett mycket förmånligt kreditkort som man dels inte betalar några årsavgifter för men där även uttag, både i Sverige och utomlands, är helt kostnadsfria. Detta tillsammans med 45 dagars räntefri kredit gör Bank Norwegian kreditkort till ett av marknadens mest förmånligaste.

Läs mer om Bank Norwegian Kreditkort och ansök HÄR

By | 2017-05-09T17:53:28+00:00 maj 9th, 2017|Okategoriserade|

Leave A Comment