Kreditkort med bonus

Bonuskort 2018-03-16T23:14:08+00:00

Kort24.se listar bästa kreditkortet 2018 I Sverige som ger bonuspoäng på dina köp. Oavsett om det är kreditkort som ger poäng på allt du köper eller som ger dig bonus på enskilda köp, så finns dem med i vår topplista. Du hittar också exklusiva kampanjer som bara finns tillgängliga här hos oss och rabatterade det kostar ingenting att ansöka om ett kreditkort. Här är listan med kreditkort som ger dig bäst bonus & cashback 2018.

Kreditkort som ger bonuspoäng

När det är dags att skaffa sig ett kreditkort så finns det en hel del kreditkort som man kan välja mellan som även ger innehavaren bonuspoäng i samband med att man gör inköp med sitt kreditkort. Med ett kreditkort så får man alla inköp som man gör med kreditkortet under en månad specificerade på en räkning, så att man har full kontroll på alla sina inköp under månaden. Om man sedan betalar hela räkningen i samband med att man får lön så behöver man inte betala några kostnader för den kredit som man har använt sig av.

Istället så samlar man på sig bonuspoäng när man handlar som man sedan bland annat kan växla mot kontanter. Sammantaget gör detta att det blir enklare och bekvämare men även lönsammare att handla med sitt kreditkort istället för med sina egna kontanter samtidigt som man alltid har tillgång till en buffert om man skulle få oväntade utgifter en månad.

Bank Norwegian flex logo

Bank Norwegian Kreditkort

 • Kredit upp till 100 000 kr

 • Du får bonus på varje köp du gör
 • Gratis uttag i bankomater utomlands
 • Räntefritt i hela: 45 dagar

 • Sedan ränta: 19,99%
 • Årsavgift: 0 kr

 • Läs mer: Bank Norwegian
Ansök Direkt
Remember flex logo

Remember Flex Kreditkort

 • Kredit upp till 100 000 kr

 • Du får rabatt hos 250 Ehandels-butiker

 • Ansök idag helt kostnadsfritt

 • Räntefritt i hela: 45 dagar

 • Sedan ränta: 9,74-24,74%

 • Årsavgift: 0 kr

 • Läs mer: Remember Flex
Ansök Direkt
Marginalen Gold logo

Marginalen Gold Kreditkort

 • Kredit upp till 100 000 kr

 • Gör fem köp och få tillbaka 200 kr
 • Prisgaranti & allriskförsäkring ingår
 • Räntefritt i hela: 50 dagar

 • Sedan ränta: 16,90%
 • Årsavgift: 0 kr

 • Läs mer: Marginalen Gold
Ansök Direkt

Olika typer av bonuskort

Kreditkort med bonusKreditkort ges ut av ett stort antal olika kortutgivare som oftast har en verksamhet inom olika områden. Några av de vanligaste företagen som ger ut kreditkort är bland annat flygbolag, bensinbolag, hotellkedjor och matbutikskedjor. Dessa kreditkort ger olika förmåner som är förknippade med respektive företags verksamhet. Exempelvis kan en kreditkort som är utgivet av ett resebolag innebära att man får olika förmåner som reseförsäkringar, rabatter på resor, hotell och hyrbilar. Samtidigt så samlar man även på sig bonuspoäng när man betalar sin resa med kreditkortet, vilket sedan kan växlas in mot kontanter eller användas för inköp hos företag som har ett samarbete med kortutgivaren.

Därför så är det viktigt att när man ska ansöka om ett kreditkort så ska man ansöka hos en kortutgivare där man erbjuder ett kreditkort som passar en bäst. Om man reser mycket så är det lämpligt med ett kreditkort från ett resebolag som man vanligtvis reser med. Om man vill få förmåner och bonus i samband med matinköp så bör man välja ett kreditkort från en livsmedelskedja där man oftast handlar. Då får man ut mest av de förmåner som ett kreditkort ger sina innehavare.

Det finns också bonuskort som är rent allmänna och som ger bonus i samband med alla inköp som man gör, oavsett var man gör inköpen. Många av dessa bonuskort kan även ge andra förmåner som exempelvis försäkringar, rabatter i samband med inköp av drivmedel eller när man äter ute på restaurang men också allmänna rabattkampanjer inom olika varor. Det är också vanligt att ett bonuskort också ger förlängd garanti på de varor som man köper med sitt kreditkort men också prisgaranti, vilket innebär att om man hittar en likadan vara till ett lägre pris så får man mellanskillnaden tillbaka.

Så ansöker du om ett kreditkort med cashback

För att hitta det mest optimala bonuskortet så kan man läsa recensioner om de olika kreditkorten som finns på marknaden. Då kan man erhålla information om kostnader och räntor men även vilka förmåner, rabatter och bonusar som man får. Det gör att man snabbt kan hitta ett bonuskort som passar för ens ändamål bäst. Eftersom det finns ett stort antal kreditkort på marknaden att välja mellan så är det viktigt att man väljer ett kreditkort som har rimliga avgifter, låg ränta, bra förmåner och ett lukrativt bonussystem som ger en bra återbäring när man använder sitt kreditkort för inköp.

När man har hittat ett kreditkort som passar ens behov så kan man sedan ansöka om ett kreditkort direkt på kortutgivarens hemsida. Här fyller man i en ansökan online, uppger sina personliga uppgifter och vilken kreditlimit man önskar. Man får efter att man skickat in ansökan besked direkt om man får sin kredit beviljad och därefter så får man en kreditkort hemskickat inom 2-3 veckor.

Fördelar med ett kreditkort som ger dig bonuspoäng

Det finns många fördelar med ett kreditkort, framför allt om det inte förkommer några avgifter för kreditkortet. Här är några fördelar med att använda ett kreditkort med  bonus:

 • Du sparar pengar genom att samla poäng
 • Du kan köpa saker direkt med kredit utan att vänta
 • Det är alltid högre säkerhet att handla med kreditkort

Det innebär att det inte kostar något när man inte använder sig av kreditkortet, vilket gör att kreditkortet är en bra försäkring och en buffert om man någon gång är i behov av likvida medel för oväntade utgifter. En kreditkort har även en räntefri kredit på upp till 55 dagar, vilket i sin tur betyder att även om man använder kortet för inköp så behöver man inte betala några avgifter eller någon ränta för den kredit som man har utnyttjat under denna period, under förutsättning att man betalar hela sin faktura i samband med att man får lön.

Ett kreditkort är alltid anslutet till VISA eller MasterCard. Det gör att kreditkortet går att använda för inköp eller uttag av kontanter över hela världen.

Om man ska göra ett större inköp så kan man också välja att delbetala sin använda kredit över flera månader till en förmånlig ränta. Man kan själv välja hur mycket man vill betala varje månad, dock lägst 3 procent av den utnyttjade krediten, vilket innebär att ett större inköp inte behöver påverka ens månadsekonomi så tungt.

Att välja ett bra bonuskort kan ge många förmåner men även en hel del pengar tillbaka som kan användas i samband med nya inköp. Om man väljer ett bonuskort med rimliga avgifter och ett bra bonuspoäng så kan man tjäna pengar varje månad genom att betala med kreditkortet istället för sina egna kontanter. Dessutom är det ganska bekvämt att kunna betala månadens alla inköp en gång per månad, helt kostnadsfritt, samtidigt som man får en bra översikt över månadens inköp.