Kort24 uppdateras med nya kreditkort

Kort24 uppdateras med nya kreditkort

Kort24 har under året haft flera tusen olika besökare som med hjälp av våra guider hittat ett kreditkort som passat just dem. Nu under nästa vecka lanserar vi en ny uppdaterad lista med flera nya kreditkort och nyskriva guider.

Kreditkort har ofta varit sammankopplat med negativa tankar som att man har dåligt med pengar eller har dålig koll på sin ekonomi om man har ett, men nu ser vi att trenden är tydlig. Allt fler personer börjar se kreditkort som ett bra sätt att strukturera upp sin privatekonomi. Aldrig någonsin har man fått så bra försäkringar och bonuserbjudanden som man får i dagsläget genom ett kreditkort.

Du kan till exempel få 7 olika försäkringar genom Re:member flex kreditkort, och ICA Bankens kreditkort erbjuder dig upp till 1% bonus på allt du handlar. Du kan helt enkelt spara pengar genom att beställa resor med ditt kort och använda det när du köper dina dagligvaror.

Många ställer sig då frågan vad det kostar att inneha ett kreditkort. Egentligen inte mycket alls säger vi. Vissa kreditkort har en årsavgift upp till 3-400 kr per år, och några är helt kostnadsfria att införskaffa. Det många tror är att det kostar pengar för dig att använda krediten, men det stämmer inte helt och hållet. Alla kreditkort har nämligen en avgiftsfri kreditperiod. Normalt ligger den perioden på 1-2 månader och betalar du tillbaka den använda krediten inom denna period så har du alltså använt pengarna kostnadsfritt.

Ett helt nytt kreditkort som kommer med i vår lista är Swedbanks kreditkort. Swedbank_kortHär får du upp till 60 000 kr i kredit och upp till 55 dagar räntefri kredit. Du får även kompletterande kortförsäkring om du betalar mer än hälften av resan med kortet, köpförsäkring med prisskydd 90 dagar, allrisk 90 dagar och förlängd garanti 1 år.

Vi kommer även lägga till flera kreditkort i listan. Vilka som kommer upp får du se under nästa vecka. Vi är stolta över att kunna hjälpa så många personer att hitta vilket som är det bästa kreditkortet just för dem.

By | 2017-01-19T16:16:16+00:00 juni 10th, 2015|Okategoriserade|

One Comment

  1. Server 7 juni, 2016 at 16:13 - Reply

    eventuell reseforsakring kan man ju fa ocksa men man maste ju inte anvanda reseforsakringskortet pa sjalva resan! Jag rekommenderar Skandiabankens kreditkort for resekop och elektronikkop! 0 kr arsavgift med extra reseforsakring och kopskydd !

Leave A Comment