Kreditkort med Lounge Access

Kreditkort med Lounge Access 2020-01-11T16:03:53+00:00

Idag är det inte ovanligt att man bor i ett samhälle som präglas av lyx och flärd, både på de mindre och de större planen. Det kan handla om allt från exklusiv inredning och kvalitativa redskap, till trevliga restaurangbesök och tropiska resor. Eller så kan det röra sig om en så liten, men ack så viktig, sak som kreditkort med specifika förmåner.

På senare år har det blivit allt mer populärt med att använda kreditkort som ger det där lilla extra till sina trofasta kunder, till exempel kreditkort med Lounge access. Denna ökade efterfrågan om unika privilegier är något som många banker tagit till sig av, och just Lounge Access är det många som numer kan ta del av.

Banker som erbjuder Lounge Access

Inte minst Swedbank och Eurocard erbjuder en form av Lounge Access till sina premiumkunder, där man med den förmånen helt enkelt får tillgång till lounger på flygplatser över hela världen. Även American Express och Mastercard ger denna typ av VIP-behandling till sina bästa kunder.

En bland många nyfunnen favorit är Revolut, en ny internetbank som tagit många med storm. De erbjuder Lounge Access och andra trevliga förmåner till de som väljer att teckna deras premiumkort, dock utan någon extra kostnad till skillnad från de andra alternativen. För att bli en premiumkund hos en bank måste man oftast betala lite mer, men det får man ju sen tillbaka i form av unika erbjudanden.

kreditkort med lounge accessLounge Access – att resa ska vara skönt!

Det här med Lounge Access är mycket praktiskt om du reser mycket, både inom jobbet och privat. Genom att teckna ett premiumkort hos någon av de banker som erbjuder denna förmån får du alltså tillgång till att hänga i de trevliga och lugna loungerna gratis, i alla fall på de flesta flygplatser.

Vilka lounger som ingår i dealen varierar mellan olika banker, men det är faktiskt rätt sällan som det visar sig att en viss lounge inte ingår i just din premie på något sätt. Lounger är inte bara lugna och trevliga, de är ofta även rätt lyxiga – inte sällan har man tillgång till mat, dryck, internet, tidningar, personlig service och diverse andra bekvämligheter.

Oavsett om du reser ofta eller sällan kan denna möjlighet vara riktigt behaglig. Det krävs inte heller särskilt mycket ansträngning från din sida för att den möjligheten ska bli till verklighet. Att resa kan vara riktigt påfrestande, något du snabbt kan ändra på genom att bli premiumkund hos en bank.

Kreditkortet med stora möjligheter

Premiumkorten underlättar inte bara genom att de ger dig Lounge Access på diverse lounger när du är på resande fot, i många fall blir får man även Priority Pass, cashback på vissa köp, concierge service dygnet runt, högre kredit, bättre valutaväxling, reseförsäkringar och andra exklusiva erbjudanden som kan förgylla din vardag lite extra.

Och kom ihåg att du denna möjlighet om Lounge Access inte skapas för att du tecknar något abonnemang som bara kostar massa pengar, utan det är ju en möjlighet och förmån som kommer i och med att du tecknar ett kreditkort som du kan använda dagligen. Det är alltså inte krångligare än något annat kreditkort, bara att du som premiumkund ofta kan behöva ge lite mer tillbaka.

Kort och gott finns det många fördelar med att skaffa ett kreditkort som erbjuder Lounge Access (bland mycket annat). Tänk att det kan vara så enkelt som att teckna en premiumtjänst hos en bank, och vips så får även du tillgång till de exklusiva förmånerna!