Marginalen traveller

Marginalen traveller 2019-09-23T14:14:48+00:00
Marginalen Traveller logo

Marginalen Traveller

 • Många reseförsäkringar ingår (9 st)
 • Bonus på alla inköp
 • Hög kredit
 • Räntefritt i hela: 50 dagar

 • Sedan ränta: 16,90 %

 • Årsavgift: 395 kr

Ansök Direkt

Om Marginalen Traveller kreditkort

Korttyp: MasterCard
Ränta: 16.90%
Effektiv ränta: 17,01%*
Räntefria dagar: Upp till 50 dagar
Kreditgräns: 150 000 kr
Årsavgift: 395 kr (0 kr första året)
Uttagsavgift utomlands: 3%, minst 35kr
Uttagsavgift inrikes: 3%, minst 35kr
Valutapåslag vid utlandsköp: 1.65%
Avi-/Administrationsavgift: 0 kr vid E-faktura

Resekreditkort med många förmåner

Marginalen Traveller är, som framgår av namnet specialdesignat för resor. Förmånerna är utformade så att det är framför allt vid resa som kortet blir så förmånligt.

Fördelarna består huvudsakligen i att du får poäng varje gång du använder kortet för inköp.  Det spelar ingen roll om det är mat, bensin eller kläder du köper; allt ger poäng. Dessa poäng kan du sedan utnyttja när du ska köpa en resa eller en upplevelse.

Förmåner med Marginalen Traveller

 1. Poäng på allt – Ger resor

  Samla poäng så fort som kortet används för inköp. Poäng som byts in till resor, upplevelser eller produkter i deras hop.

 2. Billigare shopping / resor

  Via tjänsten ”Handla Smart” ges rabatt hos över 200 E-butiker och E-tjänster. Det går exempelvis att få rabatt på hotell som bokas via Hotels.com eller billigare pris när bilen hyrs hos Budget.

 3. Bred reseförsäkring

  Här ingår åtta reserelaterade försäkringar som automatiskt aktiveras om kortet används när resan betalas. Exempelvis ingår avbeställningsskydd, missat anslutningsflyg och resestartsskydd. På flera punkter är reseförsäkringen bättre än hos många andra kreditkort.

Krav

Krav
För att kunna få ett Marginalen Traveller Kreditkort krävs att du har fyllt 18 år och har en regelbunden inkomst som bedöms vara tillräcklig för att klara betalningarna. En kredit ingår med start från 15 000 kronor och upp till 150 000 kronor. För att få kortet måste du dessutom vara fri från betalningsanmärkningar. Extrakort kan utfärdas till annan person i din familj under förutsättning att personen har fyllt 18 år.

Försäkringar

Det finns åtta stycken reserelaterade försäkringar för trygghet på resan. Här presenteras några av dessa:

Första är ett avbeställningsskydd på upp till 30 000 kronor per person och 90 000 kronor per kort. Nästa är ett skydd för att man missar sitt flyg med max 2 000 kronor/person och 6 000 kronor/ kort. Härutöver är man olycksfallsförsäkrad, försäkrad mot bagageförsening samt försäkrad mot missat anslutningsflyg. Slutligen finns det ett självriskskydd som gäller vid skador och inbrott i hemmet; på bilen eller hyrbilen som gäller under den tid man är på resa.

Ersättningsnivåerna är ofta högre än på många andra kreditkort.

Avgifter och räntor

Varje månad får du en faktura som avser den senaste månadens inköp. Betalar du hela beloppet direkt slipper du både ränta och avgift.

Delbetalning

Inköp på 5 000 – 30 000 kr delbetalas med en fast summa varje månad, helt räntefritt. Betala 39 – 95 kr per månad i fast avgift för detta upplägg.

Betalningsfria månader

Två gånger per år kan man välja betalningsfri månad, då varken ränta eller återbetalning behöver betalas.

Användning av kortet i utlandet

Även om det är ett mycket bra resekreditkort utifrån rabatter och försäkringar så dras betyget ner något av de avgifter som uppstår utomlands. Detta med uttagsavgift på 3% (minst 35 kr) samt valutapåslag på 1,65%.