OKQ8 VISA

OKQ8 VISA 2019-09-24T15:29:59+00:00
OKQ8 VISA Logo

OKQ8 VISA Kreditkort

 • 2 % bonus på OKQ8 & upp till 0,6 % på övriga inköp.

 • Ingen årsavgift & hög beviljandegrad
 • Bästa bensinkortet 2019!
 • Räntefritt i hela: 45 dagar

 • Sedan ränta: 14,95 %

 • Årsavgift: 0 kr

 • Läs mer: (kommer snart)

Ansök Direkt

Korttyp: VISA
Ränta: 14,95%
Effektiv ränta: 15,57%*
Räntefria dagar: Upp till 45 dagar
Kreditgräns: 100 000 kr
Årsavgift: 0 kr
Uttagsavgift utomlands: 3%, minst 35kr
Uttagsavgift inrikes: 3%, minst 35kr
Valutapåslag vid utlandsköp: 2,00 %
Avi-/Administrationsavgift: 25 kr

Bra bensinkort med rabatter

Tankar du gärna på OKQ8? Då är deras kreditkort ett mycket passande kort. Ett kort utan årsavgift men med rabatter, bonus och återbäring. Dessutom ingår reseförsäkring.

Förmåner med OKQ8 kreditkort

 1. Bonus

  Var du än använder kortet ges 0,3% i bonus. Det gäller däremot inte hos konkurrerande bensinkedjor. En bonus som betalas ut i en check. Om checken används för inköp på OK/Q8 dubblas värdet. Därmed kan man alltså räkna med 0,6% i bonus på alla inköp. Det är inte många kort som har högre än 0,5% i bonus på samtliga inköp.

 2. Kreditkort utan årsavgift

  Eftersom kortet inte har någon årsavgift kan det användas som flexibel buffert eller tecknas enbart för att få tillgång till försäkringar och rabatter.

 3. Återbäring och rabatter

  Få årlig återbäring på det du handlar och tankar hos OK/Q8. Alla med kort från OK/Q8 får även löpande rabatter på de bemannade bensinstationerna.

 4. Hög sparränta

  Få 0,75% i ränta på insatt kapital. Det är betydligt högre än vad som ges på en bank.

 5. Reseförsäkring

  Betala en resa till minst 75% med kortet och reseförsäkringen ingår. Bland annat ingår avbeställningsskydd, ersättning vid invaliditet eller dödsfall samt vid försenat bagage.

Avgifter och räntor

Årsavgift

Kreditkortet har ingen årsavgift. Det kan därmed tecknas enbart för att få tillgång till enstaka förmåner. Även extrakort är gratis.

Ränta

Betala hela fakturabeloppet och någon kostnad för kortet uppstår inte. Vill du delbetala uppstår räntekostnad på 14,95 %. Effektiv ränta blir 15,57 % om 30 000 kr betalas över ett år och detta sker med E-faktura.

Aviavgift

Vid pappersfaktura tillkommer 25 kr. Vid delbetalning utgår alltid en delbetalningsavgift på 25 kr.

Uttagsavgift / Valutapåslag

Uttag, i Sverige eller utomlands, kostar 3% av uttaget belopp men minst 35 kr.

Krav

För att få kreditkortsansökan beviljad krävs det att du är 18 år, inte har några betalningsanmärkningar samt inte är arbetslös. Hur stor kredit som beviljas beror på din sammantagna ekonomiska situation. Detta kontrolleras av OK/Q8 genom en kreditupplysning.

Användning av kortet i utlandet

Med både uttagsavgift (3% och lägst 35kr) samt valutapåslag (2%) är detta inte ett kort som rekommenderas på utlandssemestern. Välj då istället Bank Norwegians kreditkort som inte har uttagsavgift samt lägre valutapåslag.

Kortet kan däremot med fördel användas när resor betalas eftersom det då ingår en reseförsäkring. Kan även vara med på resan som ”nödbuffert”.