Om oss

Om oss 2018-03-19T09:38:08+00:00

Kort24.se är en oberoende jämförelsetjänst som grundades år 2014 av företaget Ribacka Group AB. Hemsidan drivs fortfarande i samma regi och aldrig har det funnits ett så stort behov av att kunna jämföra kreditkort i Sverige. Kort24.se jämför alla svenska kreditkort och skriver ärligt och korrekt information om alla kort i Sverige så att våra läsare enklare ska kunna ta ett beslut i vilket kreditkort som passar dem bäst.

Kort24.se är en kostnadsfri tjänst

Kort24 är kostnadsfrittKort24.se är en helt kostnadsfri tjänst att använda för dig som besökare och vi tar inga dolda avgifter eller information från dig. Men hur tjänar vi då pengar? Vi som jämförelsetjänst får istället en liten hänvisningsprovision som tack för att vi hänvisar dig till en kreditgivares hemsida . när du ansöker om ett kreditkort. Vårt mål är alltså att sammanställa så bra information som möjligt så att du ska kunna fatta ett beslut.

Hemsidan ägs och drivs av Ribacka Group AB (Org nr: 556992-1082) där det jobbar en liten grupp människor som brinner för bra privatekonomi. Vi är aktiva inom 10 andra segment, ägs inte av något kreditkortsföretag utan är helt fristående från varje kreditgivare. Vi hoppas att vi kommer till användning och att du hittar det bästa kreditkortet för just dina behov i vår topplista.

Kontakta oss

Du är välkommen att kontakta oss på info snabela ribacka.se. Vi kan tyvärr inte hjälpa till med frågor om befintliga skulder eller kreditkort. Då hänvisar vi till respektive kreditgivare.