Remember flex blev för andra året i rad ” Årets bästa kreditkort ”

Remember flex blev för andra året i rad ” Årets bästa kreditkort ”

Remember flex kreditkort har för andra året i rad utnämnts till årets bästa kreditkort. Med ett Remember flex kreditkort så har man alltid tillgång till medel i samband med att man ska handla, vilket innebär att man slipper bära med sig kontanter. Det betyder också att man även får månadens alla inköp specificerade på en räkning som sedan kan betalas i samband med att man får sin lön, helt utan kostnader.

Med Remember flex kreditkort har man alltid tillgång till en buffert om man av något skäl är i behov av likvida medel. Man kan använda kreditkortet för inköp i et stort antal butiker runt om i hela världen. Remember flex kreditkort kostar ingenting att inneha, man betalar ingen årsavgift och man har upp till 56 räntefria dagar på sig att betala tillbaka den kredit man utnyttjat, utan att det kostar någonting extra. Om man däremot behöver kontanter så kan man göra uttag i en bankomat, vilket man betalar en uttagsavgift för på 3 procent.

remember flex kreditkort

Individuell ränta

Om man gör ett större inköp eller vill avbetala sin kredit så går även det bra. Då betalar man en ränta på den utestående kredit som sätts individuellt, baserat på kortinnehavarens ekonomiska förutsättningar. Årsräntan ligger på mellan 9,74 procent upp till 24,74 procent. Har man en ordnad ekonomi så kan man avbetala sin kredit till en mycket förmånlig ränta. När man avbetalar sin kredit kan man själv välja hur mycket man vill betala varje månad, dock minst 3 procent av den utestående skulden eller minst 200 kronor per månad.

För att ansöka om ett Remember flex kreditkort så går man in på kortutgivarens hemsida. Här fyller man i en ansökan online och får direkt besked om man får en kredit beviljad. Man kan ansöka om en kredit på mellan 5 000 kronor upp till 50 000 kronor. Om man har skött sina inbetalningar under 6 månader så kan man höja sin kreditlimit till upp till 100 000 kronor. För att kunna ansöka om ett kreditkort så ska man ha fyllt 18 år, inte inneha några betalningsanmärkningar och ha en fast inkomst.

Remember flex kreditkorts förmåner

När man är innehavare av ett Remember flex kreditkort så får man också tillgång till en del förmåner. Bland annat så ingår tre stycken försäkringar men för 70 kronor per styck så kan man utöka antalet försäkringar som ska ingå, upp till 12 stycken försäkringar finns att tillgå. Här finns bland annat reseförsäkring, avbeställningsskydd, olika nödförsäkringar, inkomstförsäkring och prisgarantiförsäkring.

Andra förmåner är att man får bonuspoäng i samband med att man använder kreditkortet för inköp. Det gör att man samlar på sig poäng varje gång man betalar med kortet som sedan kan växlas in mot kontanter.

Eftersom Remember flex kreditkort är helt fritt från avgifter när man inte använder det och även helt fritt från avgifter om man använder kortet och sedan använder sig av den räntefria krediten på upp till 56 dagar. Det innebär att om man betalar hela räkningen så betalar man inte någonting extra för att man har använt sig av krediten under denna period.

Detta innebär att Remember flex kreditkort är ett utmärkt alternativ att betala med istället för att använda sina egna pengar då man dels får alla inköp under perioden specificerade på en räkning och dels även bonuspoäng varje gång man gör inköp. Ansök om Remember flex kreditkort här

By | 2017-01-25T17:46:37+00:00 januari 25th, 2017|Nyheter|

Leave A Comment