Remember flex

Remember flex 2019-09-23T14:20:41+00:00
rocker kort logo

Rocker kort

 • Inga avgifter!

 • Inget valutapåslag eller uttagsavgift!

 • Reseförsäkring ingår

 • Debitkort

 • Årsavgift: 0 kr

Ansök Direkt

Läs mer om re:member flex

Om Remember flex kreditkort

Korttyp: Kreditkort
Ränta: 9,74 – 24,74 %, individuell ränta
Effektiv ränta: 8,12 – 21,62 %
Räntefria dagar: upp till 56 dagar räntefri kredit
Kreditgräns: 100 000 kronor
Årsavgift: 0 kronor
Åldersgräns: 20 år
Uttagsavgift utomlands: 3 % minst 35 kr
Uttagsavgift inrikes: 3 % minst 35 kr
Valutapåslag vid utlandsköp: 1,75 % på aktuell valutakurs
Avi- och/eller administrationsavgift: 0 kronor vid e-faktura, 29 kronor för pappersfaktura

Kreditkort med stora rabatter

re:member flex är perfekt för dig som söker efter ett flexibelt kreditkort som kan vara bra att ha till hands om du vill göra ett inköp, är i behov av kontanter eller helt plötsligt får en oväntad utgift.

Kortets stora fördel är att rabatt ges i över 300 E-butiker. Få rabatt på allt från mat till julklappar – med ett gratis kreditkort.

Förmåner med re:member flex kreditkort

 1. Rabatter

  Största fördelen med re:member flex är de rabatter som kortet ger. Logga in på re:member reward via deras hemsida, klicka på den butik du tänker handla från och genomför köpet som vanligt. När du sedan betalar med kreditkortet kommer rabatten registreras på kortet. En rabatt som dras på kommande kreditkortsfaktura.

  Detta gör att du exempelvis kan få 5% hos lekmer, 10 % hos Apoteket och 10 % hos Hotels.com. Boka resan, köp julklapparna och maten via nätet och besparingen blir riktigt stor under ett år.

 2. Försäkringar

  Det ingår en reseförsäkring förutsatt att resan betalas med kortet. Här ingår exempelvis avbeställningsskydd och ersättning vid missat anslutningsflyg eller försenat bagage.

  Det går även att köpa till Trygghetspaket för 129 kr per år. Då ges Evenemangsförsäkring, Allrisk för hemelektronik och hushållsmaskiner i 2 år samt Prisgaranti i 90 dagar.

Avgifter och räntor

Om man väljer att använda sitt re:member flex kreditkort endast för inköp, kanske mest för att det är praktiskt att göra månadens inköp och sedan betala allt på en faktura, så kostar kreditkortet ingenting att använda. Detta eftersom man har upp till 56 dagars räntefri kredit och inte betalar varken årsavgift eller aviavgift (vid E-faktura).

Ränta

Om man gör ett större inköp eller av något annat skäl väljer att avbetala sin faktura så kan man göra det mot en årlig ränta som ligger på mellan 9,74 % upp till 24,74 %, vilket sätts individuellt för varje kortinnehavare baserat på kortinnehavarens ekonomiska status. Då betalar man ett minsta belopp på 3 procent av den utestående krediten, dock minst 200 kronor.

Uttagsavgift

I samband med uttag av kontanter så får man betala en avgift på 3 procent av det belopp som man tar ut. Lägsta uttagningsavgift är 35 kr. Gör man uttag eller inköp i utlandet så tillkommer också ett valutaväxlingspåslag på 1,75 procent.

*Effektiv ränta 14,67% vid en utnyttjad kredit på 20 000 SEK (2019-09-01). Detta förutsätter att man utnyttjat 39 dagars räntefria dagar samt fått en nominell ränta på 17,24 %.

Årsavgift

Re:member tar inte ut någon årsavgift för kreditkortet.

Ansökan och övriga villkor

Man ansöker om ett re:member flex kreditkort på re:members hemsida. Man får direkt i samband med ansökan besked om man får ett kreditkort beviljat eller inte. Om man får ett kreditkort beviljat så får man det sedan hemskickat inom ett par veckor.

Man kan ansöka om en kredit på upp till 50 000 kronor, som sedan kan höjas upp till 100 000 kronor efter att man gjort sex korrekta inbetalningar.

För att få en kredit beviljad hos re:member så ska man vara minst 18 år fyllda, inte ha några betalningsanmärkningar och ha en fast inkomst.

Användning av kortet i utlandet

Använd kortet när resan köps in. Då ges automatiskt en reseförsäkring samt eventuell rabatt om resan köpts hos någon av de samarbetande resebolagen. Men ta sedan med ett annat kort på resan. Ett kort som är utmärkt för utlandssemestern är Bank Norwegians kreditkort. Orsaken är att re:member har flera avgifter.

Tas pengar ut i automat kostar detta 3% av uttaget belopp men minst 35 kr och utöver det tillkommer ett valutapåslag på 1,75%.